Picktwo studio

Picktwo Studio este un birou de design interior specializat în amenajarea spațiilor din domeniul HoReCa. Fondat în 2013, echipa Picktwo numără astăzi 20 de arhitecți. Aceștia au participat la peste 200 de proiecte de hoteluri, restaurante, cantine, cafenele, baruri și cluburi.

Picktwo Studio este fondat
respectând principiile Triunghiului Mangementului de Proiect, care ajută investitorii să navigheze printre cele 3 atribute majore ale oricărei investiții:
REPEDE, IEFTIN, CALITATIV.

Realizarea GHIDULUI INVESTITORULUI ÎN INDUSTRIA HOTELIERĂ, în parteneriat cu Premier Hospitality și Federația Industriei Hoteliere din România, vine ca o introducere în ceea ce înseamnă design-ul unui spațiu public, modul in care se poate aborda corect un proiect, cum se pot eficientiza costurile, care sunt termenele realiste de proiectare și implementare, și cât este corect să platești pentru finisaje e calitate.

Ideea GHIDULUI pentru abordarea unei investiții în domeniul hotelier a venit în urma nevoii realizării de investiții solide, structurate, cu efecte pe termen lung. Situația în care se află turismul din România poate fi observată prin comparație cu țările din regiune. La 31 iulie 2019, România avea 1.625 de hoteluri de la 2 la 5 stele, potrivit INS. Ministerul Turismului din Bulgaria relevă pe site-ul propriu că are peste 2.300 de hoteluri din categoriile 2 până la 5 stele.

PickTwo Studio folosește experiența dobândită pentru a construi un Ghid de bune practici și pentru a aduce în fața cititorilor detaliile importante în construcția unui concept de hotel care va avea succes.

DESCARCĂ GHIDUL INVESTITORULUI ÎN INDUSTRIA HOTELIERĂ

Introdu adresa de email unde vei primi link-ul de download.